top of page

Thoosa uit de oude mythologie

Thoosa wordt genoemd in de Odyssee als de moeder (van de zeegod Poseidon) van Cyclops Polyphemus

Haar naam is veranderd in Theoza. vertegenwoordigt de goddelijke superkracht van de vrouwelijke natuur, de geboorte, het nieuwe leven, is een daad van goddelijk belang en het potentieel van een vrouw gaat verder dan het menselijke en raakt daarom goddelijk en daarom beschouwen we Theoza, een Godin zoals wij allemaal die uniek willen zijn en het respect verdienen in de huidige samenleving.

papaya.png

Ons doel

Het doel van ons bedrijf is het stimuleren van vrouweninitiatieven. Het team van het bedrijf bestaat uit dynamische zelfstandige vrouwen die hun eigen creatieve rol hebben in de filosofie van ons merk.

Onze ontwerper, grafisch ontwerper, patroonmaker, productiemanager, verkoopmanager, socialemediamanager, webontwerper, zijn enkele van onze vele medewerkers, Griekse vrouwen die dynamisch en onafhankelijk overleven in de moeilijke omstandigheden van de markt. Hun bekwaamheid is een verdere inspiratie voor ons merk.

Οnze filosofie

Theoza begon als een idee van​​ de oprichter van ons bedrijf Marie Louise, die de afgelopen 16 jaar als immigrant leeft, de passie en inspiratie had om een Grieks merk te creëren dat uniek is en niet extern beïnvloed word door trends of 'industrieel kledingontwerp'.

De ontwerper van het bedrijf Theoza heeft al een lange reis gemaakt bij multinationals als Asics, Nike en met ervaring in het ontwerp en de ontwikkeling van het product. Als een natuurlijke ontwikkeling ontstond de behoefte om een collectie te creëren die was geïnspireerd op de felbegeerde bestemming Griekenland. Naast de uniciteit van de inspiratie hebben we ons gefocust op een kwalitatief hoogstaand product, zowel ontwerp als constructie, met een focus op goede kwaliteit en pasvorm.

Onze inspiratie is de onafhankelijke vrouw, feminisme, surrealisme en kunst. Deze inspiratie is ook de identiteit van het merk.

Fare ware – Fare sale filosofie

Het product wordt volledig in Griekenland gemaakt en onze partners worden voldoende betaald voor hun werk. De filosofie van ons bedrijf vereist dat er een eerlijke prijs is waartegen onze partners niet de basisinkomsten kunnen garanderen, maar de eerlijke inkomsten volgens hun knowhow. De professionaliteit van onze mensen moet adequaat worden beloond.

Respectievelijk zet ons bedrijf zich in voor de winkels die ons steunen en houden van onze filosofie en ons product, zodat er geen mogelijkheid is om onze producten in onze online winkel te kopen. Onze opdrachtgevers laten ons niet toe om te concurreren met onze supporters, hiervoor zullen onze producten uitsluitend te vinden zijn in verkooppunten.

 

​Uiteraard zijn wij bereikbaar voor vragen en eventuele ondersteuning, u kunt ons per email bereiken of gerust bellen.

274763941_498564651897052_3214411888241892331_n_edited.jpg

Wij geven terug aan de samenleving

De filosofie van ons bedrijf is wederkerig, dat wil zeggen, we beantwoorden de steun die de consument ons geeft, een deel van de winst doneren we jaarlijks aan verschillende goede doelen, voornamelijk  instellingen die misbruikte vrouwen ondersteunen in elke fase van hun leven, of ze nu zorgen voor hen of in een later stadium helpen terug te keren naar hun dagelijks leven.Uiteraard zijn we ontroerd en emotioneler over de moorden die niet alleen in Griekenland schokkend zijn, maar in de hele wereld, onze behoefte om iets terug te bieden aan de samenleving is nog sterker.

bottom of page